Creation: Free Design
 • Hulp nodig bij uw verbouwing?

  Wanneer u van plan bent te gaan verbouwen, neemt u dan vooral contact met ons op.
  Lees meer >
 • De aannemer voor uw nieuwbouwproject

  Noordermeer Bouw en Onderhoud is uw partner voor het realiseren van uw nieuwbouwwoning.
  Lees meer >
 • Onderhoud aan uw woning of bedrijfspand nodig?

  Ons team staat klaar om u hierbij van dienst te zijn, voor zowel gepland onderhoud als onverwacht onderhoud.
  Lees meer >

Planning & samenwerking

Noordermeer Bouw en Onderhoud heeft veel ervaring in het opzetten van over-all planningen, korte termijn planningen (ook wel zes weken planning genoemd), meerjarenplanningen en gegevensbehoefteschema’s. Hiernaast kan ik u ook bijstaan in het vertalen van de begroting naar een planning.

Vooral in een ketensamenwerking is een planning van groot belang. Noordermeer Bouw en Onderhoud is ingericht met een vaste kern van partners die gewend zijn in deze samenstelling te werken en te calculeren. Door op deze manier met vaste partners in een keten te werken kunnen we de kosten drukken en de kwaliteit verhogen. Omdat je in een vroeg stadium begint met het samenstellen van de keten, vindt er al vroeg overleg plaats, waardoor iedere partij weet wat er van hem verwacht wordt en waar hij aan toe is tijdens het werk.

Dit resulteert in een goede planning zonder stagnatie. Het gevolg hiervan is dat er weinig tot geen klachten van bewoners of gebruikers komen. Op deze manier heeft u als opdrachtgever geen omkijken naar het project en krijgt u een goed overzicht van de werkzaamheden en de voortgang van het werk.

 

Noordermeer Bouw en Onderhoud
Cornelis Sprongh Plantsoen 34
2355 BV Hoogmade
Tel.: 06-409 19 895
renzo@noordermeerbouw.nl