Creation: Free Design

Bouw, verbouw en onderhoud

 

De aannemer voor uw nieuwbouwproject

Noordermeer Bouw en Onderhoud is uw partner voor het realiseren van uw nieuwbouwwoning. Wij bouwen vrijstaande of geschakelde woonhuizen, maar ook bedrijfspanden, garages etc. En helpen u graag bij de ontwikkeling van het huis of bedrijfspand van uw dromen, geheel naar uw wensen en smaak. Neem vandaag nog contact met ons via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-409 19 895, om uw nieuwbouwproject te bespreken.

Een huis of bedrijfspand verbouwen

Als u uw woning wilt verbouwen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw verbouwing feilloos en vlot verloopt. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking om uw wensen te bespreken.

Onderhoud aan uw woning of bedrijfspand

Ieder huis of bedrijfspand moet af en toe onderhouden worden. Onderhoudswerkzaamheden zijn essentieel voor het behoud van de waarde uw pand en helpt grote kostenposten in de toekomst te voorkomen. Ons team staat klaar om u hierbij van dienst te zijn, voor zowel gepland onderhoud als onverwacht onderhoud door storingen of lekkages. Geen klus is voor ons te klein en geen project of uitdaging te groot.

Vakkundig aannemersbedrijf met ruime ervaring

Ons allround bouwbedrijf is centraal gelegen in Hoogmade, Zuid-Holland. Wij werken veel in de regio Kaag & Braasem, maar ook daarbuiten. Zo zijn we o.a. inzetbaar van Leiden tot Alphen a/d Rijn, van Roelofarendsveen tot Zoetermeer.

 

Noordermeer Bouw en Onderhoud
Cornelis Sprongh Plantsoen 34
2355 BV Hoogmade
Tel.: 06-409 19 895
renzo@noordermeerbouw.nl